Åkeri/Transport

 

VIKINGSTAD ÅKERI AB är ett brett och allsidigt transportföretag som har funnits sedan 1952 och vi är verksamma inom tre områden:

  • Bygg och Anläggning
  • Bud och Distribution
  • Tanktransport

Inom Bygg och Anläggning försäljes även sand, grus, bergkross och matjord. Tanktransport innefattar transport av drivmedel, eldningsolja samt transport av tjockolja och bitumen.

Vi är ett 40-tal anställda. Vi har  12 st tankbilar, 12 st anläggningsbilar  och 10 st distributionsbilar. Vårt geografiska område sträcker sig mestandels i södra samt mellersta Sverige. Vi utför också transporter till Norrköping, Stockholm, Borlänge, Gävle, Västerås, Eskilstuna, Örebro etc

Försäljning sand, grus, bergkross och matjord

Vi säljer även sand, grus, bergkross och matjord som levereras direkt till  Er. Ring oss för mer information.

 

 

Kontakta oss!

Telefon:
013-809 00
Telefax:
013-816 37
Besöksadress:
Fålåsavägen 11, VIKINGSTAD
Utdelningsadress:
Box 34, 590 50 VIKINGSTAD

Snabba fakta om Vikingstad Åkeri

Vi är ett 40-tal anställda.

Vi har idag:

12 st Tankbilar
12 st Anläggningsbilar
10 st Distributionsbilar

Vårt geografiska område sträcker sig mestandels i södra samt mellersta Sverige. Vi utför också transporter till Norrköping, Stockholm, Borlänge, Gävle, Västerås, Eskilstuna, Örebro etc

ACP Diesel

Vi säljer även drivmedel för Preems räkning. Preem tar nästa steg i omvandlingen till ett hållbart samhälle. Med ACP Diesel kan du som kör dieselfordon bidra till att minska växthuseffekten. De stora fördelarna med Preems ACP Diesel är att den har samma produktegenskaper som vanlig diesel vilket innebär att alla kan köra på den utan att justera motorn. ACP Diesel uppfyller specifikationen för Svensk MK 1-diesel.

Klicka här för mer information om drivmedel